top of page

Mijn aanbod

Het lichaam is wijs en kan ons veel vertellen. In mijn praktijk richt ik mij op het hele lichaam omdat dit de fysieke basis is waarmee jij door dit leven gaat. Wat als jouw hele lichaam echt kan ontspannen; van top tot teen? 
Jij wilt toch ook een lichaam dat vóór jou werkt in plaats van afremt?

lange rugspier.JPG

Holistische massage

Duur: 90 min - Prijs € 88

Een holistische massage is gebaseerd op een brede basis, van klassiek en ontspanning, tot ayurveda en antistress. Deze basis brengt je in een extra diepe staat van ontspanning. Het volledige lichaam wordt van voeten tot hoofdhuid ontspannen gemasseerd. Vergis je niet met een zachte massage, want elke massage wordt aangepast op dat wat jij nodig hebt, soms is dat zachter en meer meditatief, soms is dat stevig om spanning los te krijgen.

dwarse doornspier.JPG

Therapeutische massage

Duur: 90 min - Prijs € 88

Ik neem de tijd om ook te kijken naar wat jouw lichaam je wilt vertellen. Soms gaan we nog iets steviger, als de spreekwoordelijke vinger op de zere plek. Soms staan we simpelweg stil om te voelen wat deze klacht jou wilt vertellen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ons extra richten op een gevoelige plek, maar altijd zal ik de massage zo afronden dat jij jouw lichaam altijd als één geheel zal ervaren.

klankschaal massage.JPG

Combinatie

Pakket op maat

Afhankelijk van jouw hulpvraag/wens kan ik vanuit mijn expertise als holistisch therapeut extra tools gebruiken wanneer ik geloof dat ze helpend zijn. Denk hierbij aan Klankschalen en/of Reiki waardoor ook de energie los komt in onbewuste lagen. Maar ook een traject waarin we massage afwisselen met bijv. coachgesprekken en (familie)opstelling kan bijdragen om jezelf lekkerder in je vel te voelen.

schouderbladen.JPG

De basis

Duur: 45 min - Prijs € 47

Voor wie een massage van mij wil ervaren voor een scherpe prijs is er de basis massage!

Bij dit aanbod gaat een korte intake aan vooraf terwijl je plaats neemt op de behandeltafel. Hierbij is er de keuze voor 2 vormen:

- ontspanningsmassage: niet zacht gekietel, maar wel rustige lange bewegingen waardoor het lichaam op dieper niveau kan ontspannen.

- antistress massage: met bindweefselmassage, stevige kneding van de spieren en triggerpunten om vastzittende stress los te maken.

Een strippenkaart werkt als de beste stok achter de deur, nooit meer een excuus om niet goed voor jezelf te zorgen! Deze strippenkaart voor 6x de basis massage is een eenmalige investering van slechts 269 euro!

Aanbod: Diensten

Door te starten met een intake krijg ik een  'holistisch' beeld van wat er speelt. Holistisch betekent dat ik verder kijk dan een pijnlijke plek, door ook te kijken naar hoe jouw energie is en hoe jij je mentaal voelt. En wellicht zijn er meer dingen in jouw leven die invloed hebben op hoe jij je nu voelt.

Jij krijgt daardoor geen standaard massage, waar je vooraf uit moet kiezen, maar je krijgt altijd een massage op maat!

Een massage die precies aansluit op wat jij nodig hebt. Ik werk hierbij met bekende technieken vanuit klassieke- , ontspanning-, triggerpoint- en ayurvedische massages. Aangevuld met mijn ervaring in het vooraanstaand wellness resort Thermen Berendonck, zal jij als herboren van de massagetafel stappen!

Indien gewenst bespreken we of jij jouw massage ook wilt combineren met coaching, klankschalen, extra beauty treats of Reiki. Tevens zijn er aanvullend nog meer andere holistische werkvormen mogelijk om een moment van ontspanning therapeutisch door te laten werken.

Een enkele sessie met een korte intake is meteen al een echte 'treat'.

Soms kan een uitgebreidere intake fijn zijn waarna een paar sessies al genoeg zijn om het contact met je lichaam weer te herstellen.

Sommige klachten, zowel mentaal als emotioneel komen pas echt los na een langere reeks.​

Aanbod: Over
Aanbod: Recensies
IMG_0675.jpg

Marije Brand is erkend gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master en Masseur, aangesloten bij NIBIG om professionaliteit te waarborgen met nummer 730585 en geregistreerd voor de Wkkgz

Praktisch betekent dit een waarborg voor de zorg die verleent wordt, in sommige gevallen kan hierdoor ook vergoeding verkregen worden bij verzekeraars of werkgevers.

Aanbod: Tekst
bottom of page