top of page
IMG_8258 kopie.jpg

Over Marije masseert

In mijn praktijk richt ik mij op het hele lichaam omdat dit de fysieke basis is waarmee jij door dit leven gaat. Wat als jouw hele lichaam echt kan ontspannen; vanaf je voeten tot en met je hoofdhuid. Het lichaam is wijs en kan ons veel vertellen. Jij wilt toch een lichaam dat vóór jou werkt in plaats van afremt?

 

Door te starten met een intake krijg ik een 'holistisch' beeld van wat er speelt. Holistisch betekent dat ik verder kijk dan een pijnlijke plek, door ook te kijken naar hoe jouw energie is en hoe jij je mentaal voelt. En wellicht zijn er meer dingen in jouw leven die invloed hebben op hoe jij je nu voelt.

 

Jij krijgt daardoor een massage die precies aansluit op wat jij nodig hebt. Ik werk hierbij met bekende technieken vanuit klassieke- , ontspanning- , triggerpoint- en ayurvedische massages. Aangevuld met mijn ervaring in het vooraanstaand wellness resort Thermen Berendonck zal jij als herboren van de massagetafel stappen!

Indien gewenst bespreken we of jij jouw massage ook wilt combineren met coaching. Tevens zijn er aanvullend nog meer andere holistische werkvormen mogelijk om een moment van ontspanning therapeutisch door te laten werken.

Marije Brand is erkend gediplomeerd Holistisch Therapeut, NLP practicioner en Masseur, aangesloten bij NIBIG om professionaliteit te waarborgen met nummer 730585 en geregistreerd voor de Wkkgz

Praktisch betekent dit een waarborg voor de zorg die verleent wordt, in sommige gevallen kan hierdoor ook vergoeding verkregen worden bij verzekeraars of werkgevers. Of bij voorbeeld in Nijmegen de meedoen regeling van de gemeente. (klik hier voor info over de meedoenregeling)
Of stuur mij een berichtje voor meer info. (klik hier voor Whatsapp)

bottom of page